Informe neteja camí del Abeurador 19-3-2008


    Amics de la Vall del Ges

Informe neteja Camí del Abeurador 19-3-2008

El dissabte 23 de Febrer del 2008 l´Associació de Trial dels Amics de la Vall del Ges vàrem netejar part del camí que nosaltres anomenem del Abeurador.

Aquest camí va de la casa de Salgueda al Coll de la Coma i l’anomenem així  perquè hi ha una veu d’aigua i un antic abeurador a mig camí per que begui el bestia.

Al netejar vàrem descobrir un lloc on s’intuïa un antic camí que la falta d’ús a fet que quasi hagi desaparegut en breu els "Amics" l’anirem a recuperar.

Hi vàrem participar 7 voluntaris, 4 adults i 3 nens que, desprès de esmorzar uns entrepans a la casa de Salgueda, vàrem treballar de valent durant 4 hores, això dona un total de 28 hores de feina.

Fa uns mesos vàrem contactar amb els amos de la finca de Salgueda, residents a Sant Boi de Lluçanès, i ens varen mostrar el seu interès amb restaurar mínim la pallissa ja que la casa esta en molt mal estat  i la inversió per restaurar-la seria considerable ( adjuntem fotos ) , el problema era trobar algun paleta disposat a fer la feina ja que el accés es bastant dolent.

Desprès de oferir, i ells acceptar, la nostra ajuda, els hi vàrem trobar el constructor Pep Mateu de Sant Pere disposat a fer la feina, en breu els posarem amb contacte.

Sempre es una bona noticia trobar gent disposada a invertir amb aquestes edificacions de mes de 300 anys d’història.